Proyectes Integració Signatura Digital

PROJECTES INTEGRACIÓ DE SIGNATURA DIGITAL I WEB SERVICES

“L’èxit no s’aconsegueix només amb qualitats especials. És sobretot un treball de constància, de mètode i d’organització”.

J.P. Sergent.

OBJECTIUS I MÈTODE

Desenvolupem aplicacions per connectar les seves dades a sistemes externs, administracions públiques i organismes oficials.

 

Realitzem implementacions complexes per desenvolupaments en entorns segurs sota normes estrictes d’entorns segurs i alta disponibilitat.
Gestionem volums elevats d’informació que es processen amb la màxima eficàcia i seguretat.

 

Realitzem integracions amb múltiples aplicacions privades Quaderno, Stripe, Pay Pal, Pimefactura i públiques com l’Agència Tributària, la Seguretat Social i Diputacions.

 

Som especialistes en integració de la signatura electrònica en els sistemes corporatius d’informació, garantim la correcta implantació de serveis i generem propostes de millora contínua. Som capaços d’integrar els seus sistemes amb qualsevol plataforma de software.

ALTRES SERVEIS

Projectes d’enginyeria informàtica

Desenvolupem aplicacions de software i solucions per a institucions financeres públiques i privades, així com empreses multinacionals amb sistemes d’alta disponibilitat.

Business Intelligence & Big Data

Som capaços d’integrar les metadades de plataformes complexes per tal que pugui realitzar prediccions i prendre decisions realitzades amb models de predicció.

Ens agraden els reptes, quin és el seu?

Junts el farem realitat

Resolgui els seus dubtes

Per e-mail o a través del formulari de contacte