Projectes Enginyeria Informàtica

PROJECTES ENGINYERIA INFORMÀTICA

“Com a líder has de tenir l’habilitat d’assimilar informació nova i entendre que pot haver-hi un punt de vista diferent.”
Madeleine Albright, estadista

OBJECTIUS I MÈTODE

L’ajudem a digitalitzar la seva empresa, som experts en solucions cloud.

 

Desenvolupem aplicacions de software i solucions a mida per a empreses amb sistemes d’alta disponibilitat i realitzem interconnexions amb diferents plataformes tecnològiques.

 

Cada empresa té diferents necessitats per trobar solucions pràctiques i àgils per als seus projectes. La clau és trobar un partner tecnològic que es pugui adaptar al seu negoci i oferir solucions de software úniques que satisfacin els usuaris, li estalviïn temps i generin ingressos.

 

Alemany Informática alinea els recursos de software amb les necessitats dels nostres clients per a oferir les solucions correctes que generen valor per al seu negoci.

 

Ens especialitzem en el desenvolupament de software, la qual cosa significa que podem oferir solucions rendibles amb suport complet mentre treballem dintre d’un pressupost. Els nostres equips d’experts estan disponibles per a proporcionar la seva experiència i assistència necessàries.

 

Oferim la combinació de metodologia àgil, gran experiència i gestió avançada del talent.

ALTRES SERVEIS

Business Intelligence & Big Data

Som capaços d’integrar les metadades de plataformes complexes per tal que pugui realitzar prediccions i prendre decisions realitzades amb models de predicció.

Consultoria i desenvolupament de sistemes de connexió amb signatures i certificats digitals

Dominem la tecnologia en l’àmbit de les comunicacions xifrades i l’ús de certificats digitals. Tenim experiència en resoldre reptes en terminis curts i de manera eficient.

Ens agraden els reptes, quin és el seu?

Junts el farem realitat

Resolgui els seus dubtes

Per e-mail o a través del formulari de contacte