Política de Xarxes Socials

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), Alemany Informática, S.L. informa als usuaris que ha procedit a crear un perfil a la/les Xarxa/es Social/s Linkedin, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

Dades d’Alemany Informática, S.L.:
B-59607028
C/ Narcis Giralt, 15 Entlo. 08202 – Sabadell ( Barcelona)
alemany@alemany.es
www.alemanyinformatica.es

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per Alemany Informática, S.L., mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. Unint-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades al seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per a garantir la seva privacitat.

Alemany Informática, S.L. té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, en especial, el seu nom de contacte. Aquestes dades només són utilitzades dins la pròpia Xarxa Social. No són incorporades a cap fitxer.

Amb relació als dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels quals vostè disposa i que poden ser exercitats davant Alemany Informática, S.L., d’acord amb la LOPD, ha de tenir en compte els matisos següents:

Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.

Rectificació: Només es podrà satisfer amb relació a aquella informació que es trobi sota el control d’Alemany Informática, S.L., per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret haurà d’exercir-lo davant la Xarxa Social.

Cancel·lació i/o Oposició: Com en el cas anterior, només es podrà satisfer amb relació a aquella informació que es trobi sota el control d’Alemany Informática, S.L., per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

Alemany Informática, S.L. realitzarà les actuacions següents:

Accés a la informació pública del perfil.

Publicació al perfil d’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina d’Alemany Informática, S.L.

Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.

Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran al perfil de l’usuari.

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions, finalitat per a la qual haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat. Assesorament i Adaptació a la LSSI-CE · Documentació
 

PUBLICACIONS

 

L’usuari, un cop unit a la pàgina d’Alemany Informática, S.L., podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser titular d’aquests, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decor, i/o que infringeixin, violin o vulnerin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, Alemany Informática, S.L. es reserva el dret de retirar de manera immediata el contingut, i pot sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

Alemany Informática, S.L. no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges que poden publicar-se a la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part d’Alemany Informática, S.L., però sí que romandran a la Xarxa Social.

 

CONCURSOS I PROMOCIONS

 

Alemany Informática, S.L. es reserva el dret de realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, es publicaran en aquesta. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui aplicable.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.
 

PUBLICITAT

 

Alemany Informática, S.L. utilitzarà la Xarxa Social per a publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre complint amb les exigències legals de la LOPD i de la LSSI-CE.

No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina d’Alemany Informática, S.L. per tal que ells també puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de la Xarxa Social:

Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/
Linkedin: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy
Twitter: https://twitter.com/privacy
Google+ i Youtube: http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/
Instagram: https://www.instagram.com/about/legal/privacy/